fredag 7. juni 2013

Seks typer mat Skadelig for magen og tarmene


 En. Stekt mat


Stekt mat inneholder alltid et stort antall av olje og fett, som begge er skadelige for helsen til magen og tarmene. Hva mer er, hvis du lider av intestinal betennelse, bør du være spesielt oppmerksom på å holde seg borte fra stekt mat. Ellers kan det lett føre til kvalme eller diaré, således forverrer sykdommen.

2. Krydret mat


Den spesielle krydret smak av chili eller pepper kan gjøre maten smaker mer deilig. Imidlertid, på samme tid, kan det også forstyrre spiserøret og således bringe folk en halsbrann følelse. Som et resultat, hvis du lider av noen mage eller tarm sykdommer, du bør nok holde seg unna krydret mat.

3. Rå løk


Mat som løk, hvitløk, purre og scallion inneholder et stort antall plante-forbindelser. Noen av disse plante-forbindelser har den funksjon å beskytte hjertet, men noen kan forårsake abdominale smerter. Gjennom koking metode, kan disse skadelige forbindelser dekomponeres. Som et resultat, for helsen til magen og tarmene, ikke spise rå løk.

4. Brokkoli og kål


Brokkoli og kål inneholder et stort antall fiber og næringsstoffer, så det er ingen tvil om at de er veldig sunne grønnsaker. Men hvis du har litt mage eller tarm sykdommer, bør du ikke spise for mye brokkoli eller kål, er dette fordi disse to typer grønnsaker vil produsere mye gass som kan forårsake oppblåsthet og bringe skader på magen.

5. Iskrem


Hvis du er allergisk mot laktose, må du holde unna iskrem. Den beste løsningen er å spise iskrem som ikke inneholder noe laktose. Men selv om du ikke er allergisk mot laktose, vil du heller ikke bør spise for mye iskrem. Dette er fordi inneholder et høyt innhold av fett, som ikke bare vil gjøre folk fett, men kan også føre til abdominal smerte eller krampe mage.

6. Fersken


Peach inneholder et stort antall av jern, så ofte spising fersken kan spille en rolle ved forebyggelse og behandling av anemi. Hva mer er, kan pektin finnes i fersken også forhindre forstoppelse. Men selv om fersken er varm i naturen, kan det lett gjøre folk har en følelse av metthet. Eksperter påpeker at pasienter som lider av noen fordøyelsesenzymer sykdommer (som kolecystitt og kronisk gastritt) bør holde seg borte fra fersken. Ellers kan det føre til oppblåst mage eller diaré, og dermed forverre sykdommer.